BAJS O BAZENIMA Rado ću savjetovati Hrebaka kako da ih izgradi europskim novcem!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Facebook objava bjelovarskog gradonačelnika Darija Hrebaka o izgradnji toplica u Velikom Korenovu, koju je ilustrirao svojevrsnim plakatom ne kojem uz njegovu fotografiju i ime stoji „za“ za toplice, a „protiv“ pored fotografije i imena bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa, izazvala je veliko zanimanje. Podijelile su je i komentirale stotine građana. No, prozvani župan Bajs tvrdi kako ona nema veze s istinom.

-Što se tiče kupališnih kompleksa, ja sam kao župan zajedno s pokojnim načelnikom Općine Veliki Grđevac Marijanom Dautancem vodio projekt izgradnje jedinog novog grijanog kupališnog kompleksa u županiji i to europskim sredstvima, a bazeni su gotovi i posluju pozitivno. To očito pokazuje moj stav prema takvim projektima. Naravno, ako govorimo da je netko protiv, jasno je da su HSLS i Dario Hrebak bili protiv izgradnje bjelovarske bolnice, a bjelovarski gradonačelnik je to jasno dao do znanja i svojim posljednjim istupima – kaže Bajs, dodajući kako se nada da će Hrebak barem podržati projekt izgradnje nove glazbene škole, Centara kompetentnosti ili neki drugi projekt Bjelovarsko-bilogorske županije u gradu Bjelovaru.

-Pa iako je gradonačelnik najavio niz projekata, od gradnje škola, stadiona, studentskog doma i mnogih drugih, bit će mi zadovoljstvo svjedočiti barem izgradnji bazena u Velikom Korenovu, s obzirom da mu je to očito najvažniji projekt, s obzirom da njega prvog započinje. Ako treba savjet kako ga izgraditi europskim novcem, jer se to očito može, rado ćemo mu pomoći – poručuje Bajs.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!