HREBAK PAO S VLASTI Novi gradski vlastodršci najavili drastične reforme!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovar je stigao najslađi maskenbal na kojem su sudjelovala djeca od pet do 15 godina, vrtićarci i osnovnoškolci. Svi zajedno okupili su se oko paviljona gdje ih je dočekao nastup bjelovarskih mažoretkinja te nastup Dječjeg vrtića “Bubamara”. Dječjem gradonačelniku Ivanu Rukavini uručeni su ključevi Grada, a dobio ih je od bjelovarskog gradonačelnika Daria Hrebaka.

– Dragi roditelji, drage male maškare, drage bake i djedovi, tete u vrtićima, hvala vam svima što ste došli. Kao što znamo, fašnik je dan kada maškare preuzimaju upravljanje gradom i zato ćemo danas mom kolegi Ivanu Rukavini uručiti ključeve grada – rekao je Hrebak, istaknuvši kako želi da grad pod vlašću malih maškara bude još bolji, ljepši i napredniji. Dječji gradonačelnik uz prigodne je riječi preuzeo ključeve Grada.

– Draga djeco, od danas smo mi vlasnici grada, neka u Bjelovaru pjesma i veselje vlada, uđimo u povorku, otjerajmo zimu, za dobrobit planeta, spasimo klimu – istaknuo je dječji gradonačelnik, Ivan Rukavina.

Nakon ovog posebnog trenutka sve male maškare formirale su povorku kako bi se uz  pratnju Puhačkog orkestra Bjelovar pokazale cijelom gradu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!