- #ostanidoma -
3
(2)

BJELOVAR – U Bjelovar je stigao najslađi maskenbal na kojem su sudjelovala djeca od pet do 15 godina, vrtićarci i osnovnoškolci. Svi zajedno okupili su se oko paviljona gdje ih je dočekao nastup bjelovarskih mažoretkinja te nastup Dječjeg vrtića “Bubamara”. Dječjem gradonačelniku Ivanu Rukavini uručeni su ključevi Grada, a dobio ih je od bjelovarskog gradonačelnika Daria Hrebaka.

– Dragi roditelji, drage male maškare, drage bake i djedovi, tete u vrtićima, hvala vam svima što ste došli. Kao što znamo, fašnik je dan kada maškare preuzimaju upravljanje gradom i zato ćemo danas mom kolegi Ivanu Rukavini uručiti ključeve grada – rekao je Hrebak, istaknuvši kako želi da grad pod vlašću malih maškara bude još bolji, ljepši i napredniji. Dječji gradonačelnik uz prigodne je riječi preuzeo ključeve Grada.

– Draga djeco, od danas smo mi vlasnici grada, neka u Bjelovaru pjesma i veselje vlada, uđimo u povorku, otjerajmo zimu, za dobrobit planeta, spasimo klimu – istaknuo je dječji gradonačelnik, Ivan Rukavina.

Nakon ovog posebnog trenutka sve male maškare formirale su povorku kako bi se uz  pratnju Puhačkog orkestra Bjelovar pokazale cijelom gradu.

Sviđa ti se ovaj članak?

Dodaj zvjezdicu za ocjenu

Prosječna ocjena 3 / 5. Ukupno glasova: 2

Hvala na ocjeni!

Prati nas na društvenim mrežama!

- #ostanidoma -