ULAGANJE U INFRASTRUKTURU Modernizirali javnu rasvjetu u cijelom gradu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kad je riječ o obnovi infrastrukture, značajna sredstva na garešničkom području posljednjih su godina uložena u modernizaciju rasvjete. Posao zamjene stare rasvjete nedavno je u potpunosti dovršen, otkriva garešnički gradonačelnik Josip Bilandžija.

-Grad Garešnica je grad koji ima LED rasvjetu na području cijeloga grada Garešnice. Nema više gašenja rasvjete ni u jednom našem naselju. Imamo jednu novu, kvalitetnu mogućnost u gradu. Nešto što smo htjeli i to je nekakav poticaj za sve ostalo – ističe Bilandžija.

Josip Bilandžija

Projekt modernizacije rasvjete kraju je u potpunosti priveden prošle godine, u što je uloženo 5,3 milijuna kuna. Riječ je o itekako isplativoj investiciji, posebice dugoročno gledano, s obzirom na očekivane velike uštede. Donijelo je to i dodatnu korist, i to za sportaše.

-Postavljeni su reflektori i na igralištu NK Garić i jednog dijela sportskog parka u Garešničkom Brestovcu, tako da smo kroz taj projekt doobili nešto novo – kazao je gradonačelnik dodavši kako će sada zaljubljenici u najpopularniji sport u Garešnici moći trenirati i igrati utakmice i u večernjim satima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!