BELJAKU STIGLO POJAČANJE Nezavisni gradonačelnik prihvatio člansku iskaznicu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KRIŽEVCI – Mario Rajn, dosad nezavisni gradonačelnik Križevaca, od danas je član Hrvatske seljačke stranke. Uz njega, „seljacima“ se pridružio i njegov zamjenik Mario Martinčević. Nova pojačanja danas je u Hrvatskom saboru predstavio šef HSS-a Krešo Beljak koji je pritom kazao kako svi zajedno žele ukazati na nužnost politika koje zagovara HSS.

-Pritom mislim na tzv. zelene politike, politike zaštite okoliša i budućeg održivog razvoja Hrvatske. Ljudi koji nam svakodnevno prilaze i ulaze u HSS prepoznaju ovakvu našu politiku – kazao je Beljak.

Mario Rajn je pak kazao kako je HSS stranka s izrazitom tradicijom usmjerenom prema budućnosti.

-Sve ono što smo tri godine radili u Križevcima ima naznaku zelenog i održivog, a Europa je dala jasne smjernice da u idućem razdoblju želi postati ugljično neutralan kontinent. Želimo promovirati takve politike i sutra “igrati” na državnoj razini. Čvrsto vjerujem da je budućnost zelena, održiva i društveno pravedna. Ponosan sam i zadovoljan što sam postao član HSS-a, najstarije stranke sa stoljetnom tradicijom, usmjerenoj prema budućnosti – poručio je novopečeni HSS-ovac.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!