HSS BBŽ NA OKUPU Otkrili planove za naredno razdoblje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HERCEGOVAC – Županijska organizacija HSS-a Bjelovarsko-bilogorske županije održala je redovnu programsku skupštinu na kojoj se okupilo 107 delegata. O čemu je točno bilo riječi na skupu koji je održan u Hercegovcu otkrio nam je predsjednik županijskih HSS-ovaca Boro Bašljan.

-Riječ je o redovnoj izvještajnoj skupštini koja kreće od općinskih i gradskih organizacija. Na ovo, županijskoj, ja sam podnio izvješće o radu i minulom razdoblju te prezentirao plan rada za 2020. godinu. Nakon toga je uslijedila rasprava nakon koje su i izvješće i plan rada jednoglasno usvojeni – kazao je Bašljan.

Dodaje kako na skupštini nije riječi o nedavnom istupanju iz stranke 300-tinjak članova s čazmanskog područja koji su, predvođeni tamošnjim gradonačelnikom Dinkom Pirakom, otišli zbog neslaganja s načinom na koji HSS vodi Krešo Beljak.

-Mogu samo kazati kako mi je žao zbog svakog člana koji napusti HSS – kratko je kazao Bašljan.

Unatoč svemu tome, Bašljan je istaknuo optimizam temeljen na jedinstvu, brojnosti i značaju stranke u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a na skupštini je, kaže, vladala pozitivna atmosfera i ozračje zajedništva. Glavna poruka skupštine je da se stranka mora snažnije zalagati za selo, ruralni prostor, zaštitu okoliša kao i svih naših resursa te za bolji položaj seljaka jer oni su uvijek bili neizostavan dio i srž Hrvatske seljačke stranke, poručuje članstvo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!