OPCIJA ZA PROMJENE Kada pobijedimo na izborima nećemo rušiti našu Vladu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na svom proputovanju Hrvatskom HDZ-ova Opcija za promjene predvođena Mirom Kovačem je zastala u Bjelovaru. Što nude su došli čuti i neki od županijskih HDZ-ovih “teškaša” poput Ante Brkljačića, Marijana Conera i Slavka Prišćana. Međutim, koliko je potpisa njegova opcija prikupila u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ni sam Kovač koji je predsjednički kandidat nije mogao reći.
-Ne znam. Prikupili smo dovoljno potpisa, to je bila jedna forma koju smo ispunili. Ljudi su općenito bili iscrpljeni od svih tih silnih prikupljanja potpisa – rekao je Kovač.
Ni na dosadašnje izborne rezultate u županiji Kovač nije imao puno riječi, tek “da ima puno prostora da bude bolje”. Riječi zato nije štedio na nacionalnu razinu. HDZ je, oštar je bio Kovač, doživio izborni krah, brodolom i na predsjedničkim i europarlamentarnim izborima zato što klizi prema elitizmu i udaljava se od demokršćanskih, domoljubnih i državotvornih ideja. Treba, poručio je, provesti reforme kako se na ključna mjesta ne bi dolazilo “po babi i stričevima”. Na pitanje dolazi li se tako na mjesta u Plenkovićevom HDZ-u je opleo po koaliciji.
-HDZ je nažalost ušao u jednu lijevu, trgovačku koaliciju. Nažalost,u koaliciji je s HNS-om i ostacima Kukurike koalicije, takozvanim žetončićima poput gospođe Opačić – rekao je Kovač.
No, oni pobjede li 15. ožujka na unutarstranačkim izborima žetončiće neće rušiti.
-Naš je plan ne rušiti hrvatsku Vladu nego se nakon 15. ožujka pripremati za parlamentarne izbore. Jedini put da se spasi HDZ i da se odvede na pobjednički kolosijek je dati povjerenje našoj Opciji za promjene – poručio je iz Bjelovara Kovač.

A u Bjelovarsko-bilogorsku županiju danas stiže Kovačev protukandidat na unutar stranačkim izborima Andrej Plenković sa suradnicima u kampanji Odvažno za Hrvatsku. Tijekom poslijepodneva obići će Garešnicu, Daruvar i Grubišno Polje, za 18,30 je zakazan skup u Bjelovaru, a nakon toga odlazi u Križevce.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!