POTPORE UDRUGAMA Osigurano gotovo 400 tisuća kuna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – Na financijsku potporu Općine mogu računati velikotrnovitičke udruge. Velika Trnovitica je raspisala javni poziv za financiranje programa i projekata udruga na koji se mogu javiti udruge s područja kulture, sporta, Domovinskog i Drugog svjetskog rata, udruge koje organiziraju tradicionalne manifestacije, štite ljudska prava i brinu o osobama s invaliditetetom. Među njima je i Športsko-ribolovno društvo Klen koje broji dvadesetak članova, kaže predsjednik Mato Kopun.
Mato Kopun
– Natječemo se u županijskoj ligi i tako zapravo uživamo u ribolovu jer sve je to samo zbog ribolova, a rezultati nisu tako bitni – kaže Kopun.
Iako rezultati nisu bitni, bez financijske potpore ni velikotrnovitički ribiči ne mogu. Pomoć koju dobivaju od Općine im je, ističe Kopun, pomogla da odrade ono što je na ribnjaku bilo nužno.
– Imali smo dosta problema s konfiguracijom. Dosta je bilo problema s vodom i naravno bez Općine ne bismo uspjeli riješiti taj problem. Bilo je tu posla, trebali smo strojeve, sami to vjerojatno ne bismo mogli izdržati – rekao je Kopun.
Športsko-ribolovno društvo Klen će se stoga na općinski javni poziv javiti i ove godine. Udruge na raspolaganju imaju ukupno 391 tisuću kuna, a javni poziv je otvoren do 30. ožujka.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!