ZBOGOM EUROPI Bjelovarčanke hrabro prema novom susretu s Lokosicama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovaru je u subotu navečer odigrana uzvratna utakmica Challenge Cupa između Bjelovara i Lokomotive koja je bila favorit, a nosila je i 7 golova razlike iz prvog susreta. Bjelovarčanke su izgubile i drugu utakmicu istom gol razlikom, konačnim rezultatom 21:28. Ova je izgubljena utakmica ujedno označila kraj natjecanja za ŽRK Bjelovar u Challenge Cupu.
-Ovo je bila treća utakmica za redom s Lokomotivom u kojoj smo izgubili sa sedam golova razlike. Jednostavno još uvijek nismo na njihovoj razini. To moramo zaboraviti. Europa je gotova! Došli smo među osam najboljih i stekli smo veliko iskustvo – rekao nam je Hrvoje Cikoja, trener ŽRK Bjelovar dan nakon utakmice. Ne zamjera svojoj ekipi jer, kaže, nema za što te napominje kako djevojke nemaju vremena za odmor.
-Kada znaš da si dao sve od sebe, onda možeš reći da si probao i da nije išlo. Sada ćemo se orijentirati na prvenstvo kako bismo se sljedeće godine opet mogli natjecati u Challenge Cupu – kaže trener Bjelovarčanki.
Već u subotu ŽRK ima novu utakmicu protiv Lokomotive na domaćem terenu u sklopu domaćeg prvenstva, a Cikoja se nada punim tribinama.
-Bilo je ljudi i na utakmici u subotu. Bilo bi ih više da smo donijeli bolji rezultat iz prve utakmice. Ono što su pokazali je podrška i kad gubimo 5,6 golova razlike. Kada netko napravi dobar potez, cijela dvorana pohvali taj potez jednim velikim pljeskom i zbog toga cijenim bjelovarsku publiku – kaže Cikoja.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!