NEODGOVORNOST Policija ih uhvatila izvan izolacije, prijete im kazne

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Koprivnička policija u javnosti je uhvatila tri osobe koje su trebale biti u izolaciji zbog koronavirusa. Naime, njima je ranije izdano rješenje Državnog ispektorata koje su one, očito, prekršile. Potvrdio je to koprivničko-križevački Stožer civilne zaštite koji je još jednom apelirao na sve koji dobiju upute za samoizolaciju da se istih i pridržavaju.

-Ovim putem još jednom apeliramo i pozivamo sve osobe koje su dobile rješenje ili su od strane epidemiologa stavljene pod zdravstveni nadzor da ozbiljno shvate i poštuju ove mjere prevencije. Trenutno je na području Koprivničko – križevačke županije pod mjerom nadzora i kućne izolacije 223 osoba, isto tako 35 osoba je izašlo iz kućne samoizolacije i nisu razvili nikakve simptome. Zato molimo sve koji su boravili i vratili se iz ugroženih područja da radi sebe osobno, svojih najbližih, okoline, a time i svih građana naše Županije odgovorno shvate mjere kojima se nastoji prevenirati širenje epidemije koronavirusom – poručuju iz Stožera.

O postupku trojca koji je svojim ponašanjem možda ugrozio druge građane obaviješten je Državni inspektorat, a kazne za ovakvo ponašanje dosežu do 8 tisuća kuna.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!