RADOVI NA ČEKANJU Od započetih projekata neće se odustati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Situacija s koronavirusom je privremeno poremetila planove u Rovišću. Zastali su oko 15 milijuna kuna vrijedni projekti gradnje Vatrogasnog centra i Centra za kulturu s tim da postoji mogućnost, ovisno o dogovoru s izvođačem, da se na Vatrogasnom centru nastavi raditi ovih dana. I sama Općina je u dogovoru s komunalnim poduzećem uz to privremeno zaustavila radove koje oni izvode, kaže načelnik Slavko Prišćan.

– Zaustavili su se veći radovi koje radi naš Komunalac. Riječ je o radovima na nogostupima i nekim većim gradilištima. Sljedećih sedam dana nećemo raditi ništa, sve dok ne vidimo kakva je situacija. Onda ćemo se ponovno naći s direktorom kako bi donijeli novu odluku – rekao je Prišćan.

Ovog tjedna stiglo je najavljeno lošije vrijeme tako da zaostatak ne bi trebao biti prevelik. Isto tako niti od jednog započetog projekta se ne odustaje i oni, ističe Prišćan, neće ostati nedovršeni.

– U svakom slučaju, radit ćemo dalje. Vjerujemo da će se ovo stanje popraviti u nekom kraćem roku i da nećemo imati većih problema – kaže Prišćan.

Sada je bitno pridržavati se uputa Stožera civilne zaštite i prije svega misliti na zdravlje ljudi. Ako će sve ići po planu, Centar za kulturu Rovišće, na kojem je još ostalo odraditi vanjsko šminkanje i unutarnje uređenje, bi vrata trebao otvoriti u lipnju, a Vatrogasni centar do kraja godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!