VAŽNO Novi brojevi i lokacija izdvojenih ambulanti za koronavirus!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz Bjelovarsko-bilogorske županije su izvijestili o novim brojevima telefona izdvojenih ambulanti Doma zdravlja BBŽ za pacijente sa sumnjom na koronavirus te o novoj lokaciji ambulante u Bjelovaru.

Ambulante rade 24 sata i to na lokacijama: 

Alojzije Stepinaca 20 Bjelovar – broj ambulante je 099 31 31 113,

Petra Preradovića 7 Daruvar – broj ambulante je 099 31 31 112.

Iz županijskog Stožera civilne zaštite napominju kako u ambulantama 24 sata na dan rade doktori opće medicine u timu sa svojim sestrama i tehničarima. Pacijenti koji sumnjaju da boluju od koronavirusa javljaju se PRVENSTVENO TELEFONSKI na navedene brojeve mobitela.

Liječnik će tada uzeti iscrpnu epidemiološku anamnezu. Nakon uzimanja iste ukoliko liječnik procijeni da bi pacijent mogao bolovati od koronavirusa liječnik opće medicine dogovara pregled kod dežurnog infektologa Opće bolnice Bjelovar. Nakon toga slijedi procedura dolaska pacijenta u Opću bolnicu Bjelovar kako bi se mogao podvrgnuti testiranju.

-Molimo građane da se striktno pridržavaju ovih uputa kao i svih uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, jer najbolja zaštita je poštivanje mjera prevencije – poručuju iz Stožera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!