OSTANI DOMA Legendarni Ćiro otkrio što radi u izolaciji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – Ovih dana svi nam poručuju da ostanemo doma, kao i mi njima. Kulturna događanja tako pratimo online putem, iz topline svojih domova. Oni koji uživaju u kazalištu i muzejima tako to i dalje mogu, ali ljubitelji sporta na svoju uživanciju do daljnjeg mogu zaboraviti. Većina sportskih događanja je otkazana, pa se tako ovih dana može uživati samo u reprizama istih. Upravo smo o tome započeli naš razgovor s Ćirom Blaževićem koji ovu situaciju u potpunosti razumije.

-Ovaj virus je cijelom svijetu poremetio život, a kamoli neće sport. Ne možemo pretpostaviti ništa u životu i svi mi sportaši smo razumijeli i prihvatili ovu situaciju – kaže legendarni Ćiro.

Isto tako, Ćiro kaže da se nije prepao.

-Čujte, ja sam doživio duboku starost, meni je 80 i neka godina, ja samo molim Boga da to ne zakači nekog mladog – kaže naš sugovornik.

Strogo se drži izolacije, bez obzira što je poznat po svojoj šetnji zagrebačkim ulicama. Svoje vrijeme ipak mora nekako ispuniti. Šuška se da Ćiro piše nešto, a upravo na taj način ispunjava vrijeme u izolaciji.

-Pišem o mojoj potrazi za boljim danima, nije mi dosadno. Kako nisam jako talentiran, onda se moram potruditi da moja štiva budu zanimljiva – otkriva.

Ćiro nam za kraj poručuje da ostanemo doma.

-Pogodila nas je jedna viša sila i moramo joj se prilagoditi. Ako budemo neodgovorni, ova agonija će se samo produžiti – završava Ćiro. (G. Čuljak)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!