PIVOVARA DARUVAR Pivo na kućni prag za manje od 24 sata!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Iz dana u dan svi se prilagođavaju novonastaloj situaciji, a brojne djelatnosti smišljaju načine kako da dođu do svojih potrošača. Novu odluku u svom je poslovanju tako spremno donijela i Pivovara Daruvar. Naime, domaće pivo sada se može kupiti online, a dostava stiže na kućnu adresu.

-Mi smo se prilagodili ovoj situaciji. Dostavljamo pivo na kućne adrese građanima koji sada moraju biti doma i koji sada više nemaju mogućnost svoje omiljeno pivo popiti u kafiću – kaže direktorica Pivovare Daruvar Sandra Kufner.

Za popiti omiljeno pivo sada nisu potrebni kafići ili trgovine, potreban je samo valjani kontakt i u roku od 24 sata pivo stiže.

-Korisnici nam se s narudžbom mogu javiti na email prodaja@pivovara-daruvar.hr i u roku 24 sata naši vrijedni dečki dolaze. Dostavljamo Abu, IIpu, Bonner, Stout i novo pivo DA. Sve potrebne informacije mogu se naći na našoj web stranici 5th-element.com.hr kao i na našoj Facebook stranici – kaže Kufner.

Pivo se može dostaviti na brojne lokacije što su sjajne vijesti za sve ljubitelj ovog pjenušavog pića.

-Dostavljamo u Daruvar, Bjelovar, Zagreb, okolicu Zagreba, Viroviticu, Novsku i njezinu okolicu, Sisak. Zapravo. svugdje gdje imamo naše prodajne predstavnike i terene na kojima su zastupljeni – kaže naša sugovornica.

U početku je, kaže Kufner, bilo par narudžbi, no zbog trenutnih okolnosti narudžbe se povećavaju. Kufner dodaje i jednu zanimljivu činjenicu.

-Dokazano je da umjerena konzumacija djeluje protiv borbe sa stresom. Naravno, mi apeliramo na naše građane da ne pretjeruju, ali dva piva dnevno definitivno će pomoći kod ovog stresa koji nas okružuje – kaže Kufner.

Veliku ulogu imaju zaposlenici koji se drže svih potrebnih mjera koje je naložio Stožer civilne zaštite.

-Mi smo jako sretni što imamo tako dobre zaposlenike i zahvaljujemo im što su i u ovim kriznim situacijama spremni. Naravno, oni na teren izlaze uz sve mjere zaštite. U ovim trenutcima borimo se koliko možemo da se očuvaju radna mjesta te da se nastavi proizvodnja, prodaja i poslovanje. Isto tako, ovim bih se putem zahvalila i svim službama na prvoj crti – rekla je Kufner.

Daruvarska pivovara uspješno se snašla, a to su prepoznali korisnici i ljubitelji njihovog piva. Još jedna priča pokazala je da način postoji. Zato je potrebno ostati doma, slijediti upute i naručiti dostavu za željenim proizvodom jer koliko vidimo, čak i pivo može stići na kućni prag. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!