DRAGOCJENA OPREMA Zaštitne maske stigle i članovima stožera

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Sukladno dopisu Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije kojim su se tražile dodatne količine potrebne zaštitne opreme za zdravstvene ustanove na području županije, tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana stiglo je više od 43 tisuće komada razne zaštitne opreme.
Riječ je o kirurškim maskama, maskama FFP2, kirurškim ogrtačima, zaštitnim naočalama, rukavicama i kirurškim kapama. Dio je to opreme koja je jučer stigla iz Kine u Hrvatsku, te donacija UNICEF-a, a sukladno rasporedu koji je napravio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske zaštitna oprema je dostavljena Općoj bolnici Bjelovar, Zavodu za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, Domu zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije i Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije. Također, određeni dio opreme u vidu zaštitnih maski dobile su i operativne snage Stožera civilne zaštite naše županije.
Treba spomenuti kako se ovom pošiljkom opreme popravilo stanje po pitanju zaštitne opreme za sve naše zdravstvene ustanove koje se nalaze na prvoj crti obrane od koronavirusa – poručuju iz županijskog stožera civilne zaštite.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!