NOVO RADNO VRIJEME Kruh od danas možemo kupiti od 6 ujutro

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Od danas pekare na području Bjelovarsko – bilogorske županije smiju raditi od 6 pa sve do 17 sati, ali uz prethodni dogovor s lokalnim stožerom civilne zaštite, potvrđuje to predsjednik županijskog stožera civilne zaštite Neven Alić. Naime, nakon što je grubišnopoljski gradski stožer zatražio pomoć od županijskog – jučer prijepodne od nacionalnog stožera stigao je pozitivan odgovor. Zlatko Pavičić, dogradonačelnik Grubišnog Polja pojašnjava kakav:
-Dobili smo odgovor da pekare mogu raditi od 6 do 17 sati svakodnevno. Mi na području grada imamo pet pekara i svima će to puno značiti. Kako pekarima, tako i građanima koji će u ranim jutarnjim satima moći kupiti pekarske proizvode – kazao je Pavičić.
FOTO: FACEBOOK PANINI
Iako su usmeno to tražili prije 10-ak dana, pismenu zamolbu uputili su prije tri dana, a pozitivan odgovor stigao im je u vrlo kratkom roku. S oduševljenjem ovaj su odgovor zasigurno dočekali i bjelovarski pekari koji su, izvještavali smo ranije, svoje pekare znali otvarati i prije dozvoljenog radnog vremena koje je dosad bilo od 8 sati ujutro. Evo što bjelovarskim pekarima poručuje Valna Bastijančić Erjavec ispred bjelovarskog gradskog stožera.
-Poručujemo ljudima da predaju zahtjev u kojima će naznačiti da žele da njihova pekara bude otvorena od 6 ujutro. Mi odluku pisanog traga nismo dobili. Na zahtjev pekara mi ćemo odobriti rad od 6 do 17 sati i to sukladno usmenom naputkuz nacionalnog Stožera – pojasnila je Bastijančić Erjavec.
Osim pekara, ove će vijesti zasigurno razveseliti i brojne građane, naročito one koji rade od 7 ili 8 ujutro, a sada će kruh moći kupiti prije počatka radnog vremena.
Inače, u telefonskom razgovoru s djelatnicima bjelovarske pekare Panini saznali smo kako do njih ova informacija još nije došla. No, tvrde, novo radno vrijeme od 6 ujutro objeručke bi prihvatili, na svoje zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo svih svojih kupaca.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!