REGISTRACIJA TRAKTORA Poljoprivredni poslovi ne mogu čekati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Život teče dalje. Iako se štošta promijenilo i osuđeni smo na karantenu, mnoštvo poslova ne može čekati da se situacija s koronavirusom primiri. Među njima su i brojni poljoprivredni poslovi. Upravo ovih dana velik broj seljaka kreće na svoja polja, a kako bi to mogli – nužno im je osigurati uobičajen pregled i registraciju njihovih traktora. Znaju to dobro i u Velikom Trojstvu gdje su za danas i sutra odredili dane proljetne registracije traktora. Više informacija ima općinski pročelnik Dražen Juranić.

– Htjeli smo regulirati situaciju i s MUP-om i sa svim drugim sudionicima i Civilnom zaštitom kako bismo maksimalno pokušali osigurati uvjete distanciranja te primjenu dezinfekcijskog sredstva. Ovoga puta malo ćemo to odraditi na drugačiji način, no vjerujemo da će se ljudi pridržavati svih danih uputa – kaže Juranić.

Pročelnik napominje i koliko bi se poljoprivrednika danas i sutra moglo pojaviti na pregledu i registraciji organiziranoj u samom središtu Općine.

– Očekujemo otprilike 150 traktora, a sama stanica moći će obrađivati otprilike desetak traktora na sat. Tako da smatramo da bi se to bez problema moglo odraditi u dva dana – rekao je Juranić.

Uz pridržavanje mjera socijalne distance i upotrebu dezinfekcijskih sredstava, registracija će se u središtu Velikog Trojstva odvijati od 8 do 14 sati, prema potrebi i duže. (M. Čapo)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!