MIRNA NOĆ Nema novih slučajeva zaraze u BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon što su jučer potvrđena dva nova slučaja zaraze koronavirusom u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, danas nema novozaraženih osoba. Deset osoba je testirano i svi nalazi su negativni, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

U našoj županiji ukupno je osam osoba zaraženih koronavirusom. Jedna osoba na liječenju je na odjelu za izolaciju u Općoj bolnici Bjelovar, jedna osoba liječi se u Klinici za infektivne bolesti „Dr.Fran Mihaljević“ Zagreb, a šest zaraženih je u samoizolaciji. Do sada je u Općoj bolnici Bjelovar na koronavirus testirano 129 osoba. 459 osoba nalazi se u samoizolaciji.

-Naša županija je među onima koje imaju najmanji broj zaraženih koronavirusom. Kako bi tako i ostalo i dalje se moramo svi truditi i pridržavati se svih uputa stručnjaka. Pred nama je najveći kršćanski blagdan, Uskrs. Vrijeme je to kada osobito do izražaja dolazi ljubav prema bližnjima i briga jednih o drugima. Stoga je potrebno mjere prevencije podignuti na još višu razinu, a čuvanje zdravlja neka nam svima bude prioritet – poručuju iz županijskog Stožera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!