5
(1)

BJELOVAR – Zbog epidemije koronavirusa nije održan ovogodišnji 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam koji je bio planiran za kraj ožujka. Odluka je to županijskog Stožera civilne zaštite koju je podržao i direktor Bjelovarskog sajma Davorin Posavac.

– To je nešto što nas je ove godine neplanirano pogodilo. No na prvom mjestu nam je zdravlje naših sugrađana, svih naših poslovnih partnera i svih onih koji bi došli na sajam. U prihodima nam sajam puno znači, to je zapravo jedan od naših ključnih prihoda – kaže Posavac.

No, bez obzira na neostvarene prihode od proljetnog sajmovanja, direktor napominje kako će zahvaljujući prethodnim godinama uspješnog poslovanja premostiti ovo teško razdoblje.

– Naše obveze moramo sami servisirati. Ni od Grada ni od Županije ne dobivamo ništa, već poslujemo sami. Iskreno se nadamo da će pandemija koronavirusa završiti i da ćemo do jesenskog sajma imati mogućnost ponovno organizirati našu sajamsku manifestaciju – rekao je Posavac.

Iako sajam nije održan, na sajamskom prostoru i sada se radi. Cilj im je završiti započete investicije oko povećanja kapaciteta za izlagače. A sve kako bi idući sajam, nakon što završi pandemija, bio jedan od najboljih u povijesti. Direktor sajma ovim putem svim vjernim izlagačima i posjetiteljima te svim građanima Bjelovarsko-bilogorske županije želi sretan i blagoslovljen Uskrs. (M. Čapo)

Sviđa ti se ovaj članak?

Dodaj zvjezdicu za ocjenu

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 1

Hvala na ocjeni!

Prati nas na društvenim mrežama!