ZAJEDNICA ZA POTREBITE Uoči Uskrsa podijeljeni poklon paketi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – Svake godine, pa tako i ove, u Općini Štefanje misle na svoje najpotrebitije. Kako bi svojim žiteljima uskrsne blagdane učinili barem malo ljepšim, Općina je podijelila prigodne poklon pakete. Ovoga tjedna svi potrebiti dobili su prehrambene namirnice, poput ulja, jaja, tjestenine i ovih dana posebno prigodne šunke. Budući da se nalazimo u blagdanskom tjednu, uz paket je poslana i prigodna čestitka.
– Ove godine smo i za uskrsne blagdane osigurali 100 poklon paketa koji sadrže svakodnevne potrebne namirnice. Htjeli smo tako pomoći ljudima koji si ne mogu priuštiti određene stvari pa da na simboličan način osjete brigu od zajednice. Malo smo ih odlučili razveseliti i ove im blagdane učiniti ugodnijima – rekao je načelnik Općine Štefanje Ivo Emić.
Da svi dobiju svoj paket pobrinule su se gerontodomaćice koje su pakete dostavile na kućna vrata. A s obzirom na situaciju, pedesetak korisnika redovito provjeravaju u slučaju da im nešto zatreba iz ljekarne ili trgovine. Sve to obavlja se naravno uz sve propisane mjere.
– Imamo pedesetak korisnika koje opslužujemo svaki dan, a uz njih smo, pridodali još pedesetak korisnika koji su lošijeg imovinskog stanja – kaže Emić.
Općinski poklon paketi zasigurno će nadolazeće blagdane učiniti ugodnijima jer dobro je poznato da svaki znak pažnje zlata vrijedi. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!