UZ ČESTITKU Župan Koren pozvao građane na odgovornost

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Iako ove godine zbog okolnosti izazvanih koronavirusom nije mogla biti organizirana tradicionalna izložba pisanica ususret blagdana Uskrsa, projekt Pisanica od srca u svojoj 13. godini promocije naivne umjetnosti i kulturne baštine, ipak je obilježen postavom velike pisanice ispred sjedišta Županijske uprave.

Župan Darko Koren tom je prilikom uputio čestitku povodom Uskrsa i Dana županije te još jednom pozvao sve na odgovorno ponašanje u vremenu koje je pred nama.

Ove godine Uskrs i Dan županije obilježavamo u izvanrednim okolnostima, no važno je ponoviti i apelirati na sve naše sugrađane da shvate ozbiljnost situacije. Poručujem svima da odaberu put odgovornosti, kako prema sebi tako i prema svojim bližnjima kako bi smanjili rizik zaraze koji je i dalje velik. Nemojte svojim postupcima dovoditi ljude u potencijalno ozbiljne zdravstvene probleme, već pokažite da ste odgovorni i poštujte propisane mjere i upute. Pred nama je Dan županije koji ćemo obilježiti skromno i u ovom trenutku uz čestitku svim stanovnicima  za rođendan Županije želim da nam ona bude zdrava. Ostanimo kod kuće ovih dana, proslavimo Uskrs dostojanstveno u krugu obitelji te kako kaže naš uzoriti kardinal i nadbiskup Josip Bozanić, pustimo da Krist dođe u naša srca, nemojmo ga tražiti van naših domova. Svima vama želim blagoslovljen, sretan i zdrav Uskrs – poručio je župan Koren stanovnicima Koprivničko-križevačke županije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!