NEMA ODMORA Pripremaju se za novu turističku sezonu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Iako nešto sporijim tempom zbog kojeg se kaska s rokovima, projekti u Velikom Grđevcu započeti prije karantene izazvane koronavirusom se završavaju.

– S projektom velikogrđevačkih bazena polako se pripremamo za ljetnu sezonu. Potpisan je ugovor s izvođačem radova koji će klornu stanicu zamijeniti novom. Sistem se mijenja u potpunosti, voda se dezinficira i pročišćava putem tabletirane soli koja je za rukovanje zdravija i sigurnija. Prijašnji sustav bio je dobar, ali ovo je nešto bolje – rekao je prvi čovjek Velikog Grđevca, načelnik Tomislav Pavlečić.

Načelnik Tomislav Pavlečić

Radovi na uređenju zgrade u kojoj se nalazi komunalno poduzeće također su u tijeku.

– Sve zapravo ide prema planu i kroz mjesec dana će biti gotovo. S obzirom na trenutnu situaciju, izvođenje radova malo je zapinjalo, ali uglavnom smo zadovoljni kako su radovi započeli i u kojoj su sada fazi – kaže Pavlečić.

Inače, Pavlečić je prilično zadovoljan i ponašanjem te odgovornošću svojih žitelja koji sve potrebno imaju u središtu Općine. Situacija je, tvrdi zadovoljavajuća, a dnevno izdaju prosječno 20 propusnica. S obzirom na veličinu općine i velik broj naselja, taj broj je, kažu, uistinu zadovoljavajući. (M. Čapo)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!