STIGAO DIO REZULTATA Broj oboljelih u podravskom žarištu raste i dalje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Potvrđeno je pet novih slučajeva oboljenja COVID-19 infekcijom, javlja Stožer civilne zaštite Koprivničko – križevačke županije. Riječ je o tek dijelu pristiglih rezultata testiranih uzoraka sa sumnjom na koronavirus izuzet tijekom jučerašnjeg dana u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Inače, radi se o jednom zaposleniku te četiri štićenika Doma. U tijeku je daljnja epidemiološka obrada te poduzimanje svih potrebnih mjera u svrhu zaštite zdravlja štićenika i djelatnika Doma.
Na području Koprivničko-križevačke županije do sada je ukupno zabilježeno 54 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je ukupan broj izliječenih porastao na 11 osoba.
Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem još jednom apelira na građane da se pridržavaju svih propisanih općih mjera i uputa zaštite te da uz odgovorno ponašanje održavaju socijalnu distancu i brinu o higijeni kako bi situacija sa širenjem bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom i dalje bila pod nadzorom.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!