KORONAVIRUS Jučer testirana 21 osoba, ozdravio još jedan pacijent

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije deseti dan za redom nema novozaraženih osoba koronavirusom. U protekla 24 sata testirana je 21 osoba i svi nalazi su negativni, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Od početka zaraze koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije do danas bilo je potvrđeno deset oboljelih od kojih je u međuvremenu 6 ozdravilo, a među njima i jedna osoba u protekla 24 sata.

Broj osoba u samoizolaciji na području Bjelovarko-bilogorske županije trenutno je 331.  U posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije, ukupno 45 do sada. Od kada policijski djelatnici županijske Policijske uprave vrše kontrolu mjera samoizolacije došli do brojke od 2957 provjera.

-Hvala svim građanima koji se pridržavaju mjera vezanih uz suzbijanje pandemije koronavirusom, jer bez odgovornosti svakog pojedinca dobra epidemiološka slika na području Bjelovarsko-bilogorske županije ne bi bila moguća. Pridržavajmo se savjeta struke kako bismo i dalje bili jedna od županija s najmanje zaraženih – poručuju iz Stožera


PODIJELI S PRIJATELJIMA!