RADNO U DEŽANOVCU Novi nogostup, vrtić, mrtvačnica…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Iako su na neko vrijeme radovi na projektu nogostupa u Dežanovcu stali, oni su već ovog tjedna nastavljeni. Koronavirus, tvrdi načelnik Josip Stjepanović, ne smije zaustaviti projekte koji su odavno isplanirani u općinskom proračunu.

– Radi se o prvoj fazi koja je dužine od 1,1 kilometar. Proteže se od početka Dežanovca pa do ulaza na groblje. Bliži se i postavljanje rubnjaka, tako da mislim da će do 1. svibnja započeti i asfaltiranje samog nogostupa – kaže Stjepanović.

Načelnik Josip Stjepanović (FOTO Zvono.eu)

Ova je investicija „teška“ oko 500 tisuća kuna, a u planu je raspisivanje natječaja i za drugu fazu izgradnje nogostupa. No, radi se i na drugi projektima.

– Prijavili smo javni poziv za izvođača radova na vrtiću. Isto tako, trenutno čekamo odluku i upute Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja o daljnjem tijeku situacije, hoće li radovi stati ili se nastaviti – rekao je Stjepanović

Raspisan je i natječaj za mrtvačnicu u Gornjim Sređanima. Radit će se i dalje, potvrđuje općinski načelnik i to sve dok će situacija oko pandemije to dozvoljavati. (M. Čapo)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!