TRENINZI DOZVOLJENI, ALI… Sportašice i sportaši i dalje se pripremaju kod kuće

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Popuštanjem mjera dozvoljeni su i treninzi sportašica i sportaša prve i druge kategorije, pa tako i rukometašica Bjelovara. One, međutim, još nisu počele trenirati, potvrdio nam je trener Hrvoje Cikoja.

– Dobili smo informaciju od Saveza koji nas je tražio točnu adresu gdje ćemo trenirati, ali poslije toga više nam se nitko nije javio. Upitno je hoće li to biti 4. svibnja ili će se netko javiti ovaj tjedan, ne znam točno u kojoj su poziciji – kaže Cikoja.

Cikoja se nada da će početi trenirati što prije kako bi se izbjegle ozlijede. Prvenstvo u njihovoj Prvoj rukometnoj ligi je poništeno, a Bjelovarčanke tako zauzimaju treće mjesto. Ionako bi ga, s obzirom na to da četvrtoplasiranoj ekipi bježe šest bodova ionako osvojile, smatra Cikoja.

– Bilo bi naravno slađe da smo to odigrali do kraja i da smo to sportski završili – kaže Cikoja.

No, ova sezona je za njih uspješna. S treninzima još nije počela ni NK Mladost iz Ždralova koja se natječe u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever.

– Igrači individualno rade kod kuće po posebnom programu. Tako primjerice trčati mogu po livadama, a trening snage radimo preko jedne aplikacije – kaže trener Nikola Papac.

Dok čekaju rasplet sezone i ne znaju hoće li se uopće nastaviti, Mladost koja je na prvom mjestu Treće lige se već intenzivno priprema za viši rang. (D. Mlinac)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!