KORONA Potvrđen novi slučaj zaraze, ali i izliječenja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Potvrđen je još jedan slučaj oboljenja COVID-19 infekcijom na području Koprivničko-križevačke županije, a riječ je o kontaktu ranije pozitivne osobe na koronavirus, izvijestio je tamošnji Stožer civilne zaštite. Na području te županije do sada je ukupno zabilježeno 69 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je ukupan broj izliječenih porastao za dvije osobe te je s današnjim danom od COVID-19 infekcije izliječeno 17 osoba.

Iz Stožera javljaju kako je epidemiološka situacija u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica stabilna te se uz pomoć stručnog Tima za nadzor i pomoć nastavlja provođenje svih potrebnih mjera za sprječavanje širenja bolesti.

S obzirom na liberalizaciju mjera koje su počele u ponedjeljak 27. travnja i omogućile rad poslovnim subjektima koji obavljaju djelatnost trgovine te povećanu aktivnost i okupljanje stanovnika na javnim prostorima, Stožer podsjeća građane kako su i dalje na snazi odluke Stožera civilne zaštite RH kojima su zabranjena javna događanja i velika okupljanja te poziva sve općinske i gradske stožere civilne zaštite na pojačan nadzor svih javnih površina i prostora.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!