ČESTITAO IM NJIHOV DAN Župan im poželio što manje intervencija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Povodom Svjetskog dana vatrogasaca i blagdana sv. Florijana župan Koprivničko – križevačke županije Darko Koren uputio je vatrogascima prigodnu čestitku koju prenosimo u cijelosti:
Svim članicama i članovima Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije,  javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava u Koprivničko – križevačkoj županiji, povodom Svjetskog dana vatrogasaca i blagdana svetog Florijana, upućujemo iskrene čestitke.
Nesebičnim zalaganjem i požrtvovnošću u obavljanju ove iznimno odgovorne i teške profesije svakoga dana pokazujete kako su altruizam, rad za opće dobro, pomoć u nesreći i ljubav prema bližnjemu najveće ljudske vrijednosti. Svojim djelima i angažmanom obavljajući teške i zahtjevne zadaće to na najbolji način i  potvrđujete.
Vaša profesionalnost, hrabrost i predanost u obavljanju ove humane profesije ulijeva veliku sigurnost stanovnicima naše županije koji znaju da ćete pomoći u svim situacijama riskirajući vlastite živote i zdravlje kako bi zaštitili druge. Ponosni smo na vašu odanost plemenitom pozivu i  zahvalni na velikoj žrtvi koju podnosite u teškim situacijama.
Svim vatrogascima Koprivničko-križevačke županije želimo puno uspjeha u obavljanju posla i što manje intervencija!
Župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te
predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!