BIZARNO Zaboravio povući ručnu, pa zaustavljao automobil – rukama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BEREK – Ljudima u trenucima adrenalina svašta padne na pamet. Isto to se dogodilo 67-godišnjem vozaču koji je nakon parkiranja svog automobila na uzvisini zaboravio povući ručnu kočnicu. Da stvar bude gora, vidjevši da se automobil počeo kretati – pokušao ga je  zaustaviti svojim tijelom. Sve se ovo dogodilo u Oštrom Zidu, naselju nadomak Bereka. Naime, kako izvještava PU bjelovarsko – bilogorska, bizarna nesreća dogodila se u ponedjeljak, 04. svibnja u 13.30 sati kada se 67-godišnji vozač, sa svojim osobnim automobilom marke Škoda parkirao na parkirnom prostoru ispred seoskog doma u Oštrom Zidu koji se nalazi na uzvisini. Izašao je iz vozila i počeo se udaljavati. Budući da nije osigurao vozilo, odnosno podigao ručnu kočnicu da spriječi samopokretanje vozila, ono je krenulo niz nagib, nakon čega ga je 67-godišnjak pokušao svojim tijelom zaustaviti tako što je stao ispred vozila oslanjajući se rukama na poklopac motora. U tom bizarnom činu dogodilo se da ga je vozilo srušilo na leđa, na zelenu površinu gdje se i zaustavilo.
Alkotestiranjem je kod 67-godišnjeg vozača utvrđena koncentracija alkohola od 0.5 promila, a zbog zadobivenih je ozljeda prevezen u Opću bolnicu Bjelovar gdje je utvrđeno da je zadobio lakše ozlijede.
Protiv 67-godišnjaka podnosi se izvješće o počinjenom prekršaju zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!