TKO ČEKA TAJ I DOČEKA Bjelovarski ugostitelji jedva čekaju prve goste

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dan koji su mnogi građani jedva čekali, a možda više od njih sami ugostitelji – napokon je stigao. Odnosno stiže za samo tri dana. Naime, u ponedjeljak se otvaraju ugostiteljski objekti, no pod brojnim preporučenim mjerama kojih se svi moraju pridržavati – kako gosti, tako i vlasnici objekata. Jesu li ugostitelji zadovoljni ili nisu zna Srećko Koljić, predsjednik Ceha ugostitelja Bjelovarsko – bilogorske županije i voditelj ugostiteljskih objekata Franz i Art.
-Nama je drago da su donijete ovakve mjere kakve jesu, taj razmak koji je propisan. Možemo posluživati vani i unutar objekta, što nam je bilo jako bitno jer smo se bojali kiše i nevremena, tako da smo jako zadovoljni – potvrdio je Koljić pojasnivši da najviše moraju voditi računa o razmaku između gostiju koji mora biti najmanje metar i pol.
Kao i brojni drugi kolege ugostitelji, Franz i Art također će svoje terase proširiti, što im je ranije omogućio Grad Bjelovar i to besplatno. Na temelju toga ostvarit će potreban razmak između gostiju. Zadovoljstvo ne kriju ni ostali vlasnici ugostiteljskih objekata, tvrdi Koljić.
-Svi ugostitelji su zadovoljni s mjerama, svi otvaraju svoja vrata u ponedjeljak, veselimo se što u Bjelovaru nema korone i nadamo se da će tako i ostati – zaključio je Koljić dodavši kako jedva čekaju susret s gostima i prve kuhane kave nakon gotovo dva mjeseca pauze.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!