BRAVO, DEČKI! Vatrogasci sat vremena spašavali nestašnog ljubavnika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

LUDBREG – Nesvakidašnju intervenciju sinoć je odradila ekipa Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ludbreg. Kad im je iz njihovog operativnog centra u Varaždinu javljeno kako je ludbreškoj Kolodvorskoj ulici u ogradi zarobljen pas, hrabri dečki, njih sedmero, nisu razmišljali niti trenutak i odmah su krenuli u akciju.

FOTO DVD Ludbreg

-Ne susrećemo se često s takvim situacijama, ali mi vatrogasci znamo da je svaki život važan pa smo odmah prionuli na posao – otkriva nam zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ludbreg Jurica Havaić. Kaže kako prije dolaska na mjesto događaja nisu znali o kakvom se točnu psu radi, ni radi li se o divljoj ili pitomoj životinji, no bili su spremni za sve scenarije.

-Kada smo stigli na mjesto intervencije shvatili smo da se radi o malenom psiću koji je stražnjom nožicom zapeo u ogradi, najvjerojatnije zbog ljubavnih pustolovina. Na žalost, dok se sam pokušavao osloboditi, slomio je nogu – kaže naš sugovornik.

FOTO DVD Ludbreg

Kako je životinja bila u stanju šoka, ludbreški spasitelji prvo su ga morali smiriti, a potom su, zajedničkim manevrom psića nakon sat vremena i izvadili iz ograde. Kako nije imao ogrlicu, maleni nestaško nakon spašavanja predan je dežurnoj veterinarskoj službi koja ga je adekvatno zbrinula.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!