JEDVA DOČEKALI Nove mjere svima donijelo olakšanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – U sklopu velikog, sveobuhvatnog projekta Čazma nature, radi se i na interpretacijskom centru u samom središtu Čazme, potvrdio nam je to gradonačelnik Dinko Pirak dodavši kako je ugovor s izvođačem radova potpisan. Prvi čovjek grada pojasnio je i kakvo je stanje nakon popuštanja mjera i otvaranja granica.

– Nalazimo se na rubu županije i zato je naš životni prostor dosta vezan uz dio Zagrebačke županije. Točnije možemo reći prostor Ivanić Grada, Križa, Dubrave pa i dijela prema Zagrebu – kaže Pirak.

Stoga im je ukidanje granice između županija, znatno olakšalo svakodnevicu, istaknuo je Pirak i dodao na čemu sada treba biti fokus.

– Situacija je takva s koronom da bi što prije trebalo krenuti s brigom o gospodarstvu, radu i normalnom životu te se vratiti svim poslovima. Hvala Bogu, što je bilo najteže prošlo je. Kod nas to nije bilo toliko izraženo i možemo reći da su ljudi bili disciplinirani – kaže Pirak.

Iz Gradske uprave nadaju se da će njihovi žitelji i dalje biti odgovorni, naročito sada kada je velik broj djelatnosti počeo s radom, a time i pojačano kretanje ljudi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!