RADOVI U TIJEKU Unutrašnje uređenje ipak će pričekati bolje dane

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Zbog epidemije koronavirusa, radovi na području Čazme bitno su smanjeni, no ne i prekinuti. Većina je toga svedena na osnove funkcioniranja, no zbog velikog broja ranije započetih projekata, oni se moraju završiti. Radi se tako i na uređenju zgrade udruga, potvrdio je gradonačelnik Čazme Dinko Pirak.
FOTO Grad Čazma, gradonačelnik Dinko Pirak
– U zgradi udruga bit će smještene udruge iz Domovinskog rata, ali i sve ostale udruge Grada Čazme poput Udruge za pomoć djeci s teškoćama i tako dalje. To bi bila zgrada namijenjena upravo udrugama. Od Ministarstva regionalnog razvoja za to smo dobili 250 tisuća kuna – kazao je Pirak dodavši kako je ukupna vrijednost radova oko 700 tisuća kuna.
– S tim iznosom napravit ćemo krovište, fasadu i stolariju. To su glavni radovi na samoj zgradi kao i na vanjskom uređenju dok će unutarnje uređenje ipak morati  pričekati sljedeću godinu – ističe Pirak.
Sve su ovo projekti koji se odrađuju u sklopu velikog projekta Čazma Natura, a vodstvu Grada najbitnije je da se s ničim od planiranog ne stane.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!