BERNARDIĆ vs. HREBAK Pljušte optužbe za muljaže i korupciju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Šef SDP-a Davor Bernardić na potpisivanju suradnje s bjelovarsko-bilogorskim županom Damirom Bajsom danas u Bjelovaru otkrio je kako njegova Restart koalicija trenutno pregovara s IDS-om, PGS-om, ali i nekim politički istaknutim pojedincima, poput bivšeg HNS-ovca, međimurskog župana Marije Posavca. Na novinarski upit je li na popisu i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak (HSLS), odgovorio je kako je jasno s kim će Hrebak na izbore.

Davor Bernardić

-Iz onoga što čujem, HSLS je čvrsti partner HDZ-u. Dakle, Hrebak jednako HDZ. S obzirom na određene afere koje su se dogodile u Bjelovaru, o čemu su me izvijestile kolege, mislim da se potvrđuje njihovo sistemsko pravilo. A to je da je, kad god je u pitanju HDZ, u ovom slučaju Hrebak, tada je i u pitanju i korupcija – kazao je Bernardić.

Nedugo nakon toga, na Bernardićevu izjavu na svom se Facebook profilu osvrnuo prozvani Hrebak. Nakon što je šefu SDP-a i njegovu potpredsjedniku Rajku Ostojiću poželio dobrodošlicu u Bjelovar, kako je istaknuo, najtransparentniji grad u Hrvatskoj, napomenuo je kako nije lijepo domaćina vrijeđati riječima da je kriminalac i lopov.

-Davore, vrati prvo pare, 260 000 kuna koje nisi smio primiti, pa će lijepljenje etiketa tko je korumpiran možda izgledati uvjerljivije kad izlaze iz tvojih usta. Vidim da me napadate u zadnje vrijeme, očito sam vam trn u oku, ali mene zanima samo pozitiva i neće vam uspjeti da me ubacite u vaše blato – napisao je, među ostalim, Bernardiću Hrebak.

Poruku je dopunio i post scriptumom.

-Nemojte zaboraviti posjetiti svoj novoutemeljeni ogranak uhljeba u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Nakrcali ste ih dosta u zadnje vrijeme – napisao je.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!