RESTART KOALICIJA Potvrdili suradnju s Bajsom koji će biti peti na listi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovaru je danas potpisan ugovor o suradnji na parlamentarnim izborima između Restart koalicije predvođene SDP-om i stranke Damir Bajs Nezavisna lista. Osim predsjednika SDP-a Davora Bernardića i bjelovarsko-bilogorskog župna Damira Bajsa, na bjelovarskom skupu su bili i šef HSS-a Krešo Beljak te predsjednik Glavnog odbora Snage Goran Aleksić.

Bernardić je pritom istaknuo kako je, zahvaljujući novom pojačanju, još sigurniji u pobjedu svoje koalicije na nadolazećim izborima.

-Damir Bajs najbolje zna kada na vlasti imate HDZ, koji ima maćehinski odnos prema Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, što sigurno nisu zaslužili građani koji ovdje žive. Najgori virus koji je pogodio Hrvatsku nije koronavirus, nego HDZ. SDP je već dva puta spašavao zemlju iz krize, a učinit će to i treći put – poručio je Bernardić, dodajući kako planira formirat Vlada jednaka za sve, a ne samo za privilegirane.

U pobjedu Restart koalicije na nadolazećim izborima uvjeren je i njezin novi član, Damir Bajs, koji je s partnerima dogovorio peto mjesto na listi za II. izbornu jedinicu. Istaknuo mu je kako mu je posebno drago što se sporazum o suradnju potpisuje upravo u Bjelovaru jer smatra da se time šalje važna poruka biračima.

-Uvjeren sam da ćemo moja stranka i ja pridonijeti pobjedi na ovim parlamentarnim izborima i promjenama za koje su građani spremni i kojima su one potrebne. To se odnosi i na decentralizaciju jer ne živimo svi u Zagrebu. Reći ću samo kako u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema niti jednog projekta koji vodi država – kazao je Bajs.

Dodao je kako se želja za promjenom među ljudima osjeća već neko vrijeme.

-Sjetimo se, HDZ je najavio pobjedu na izborima za Europski parlament i izgubio, najavio je pobjedu na predsjedničkim izborima i opet izgubio. Vrijeme je za treći dio priče i hattrick te pobjedu ove koalicije na parlamentarnim izborima – poručio je Bajs.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!