GRUBIŠNO POLJE Svim građanima željnim rekreacije darovali – nove sprave

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Na svoje građane rekreativce nisu zaboravili u Grubišnom Polju koji je postao pravi mali sportski centar. Naime, na tamošnjim stadionima, postavljeno je 11 sprava za vježbanje. Svim građanima željnim rekreacije Grad je želio darovati sprave koje će im pomoći kod održavanja kondicije i snage. Za sprave je Grad izdvojio 87 tisuća i 400 kuna, a njihova upotreba potpuno je besplatna i moguća bez dozvole. Gradonačelnik Zlatko Mađeruh ističe kako je namjera da sprave koriste svi građani, a ne samo članovi kluba.
Gradonačelnik Zlatko Mađeruh
– Sportske terene opremili smo novim detaljima i novim investicijama, riječ je o stadionu u Zdencima i Grubišnom Polju. Zbog financijske situacije, vjerojatno to sada ne bi niti radio, ali sve je bilo ugovoreno i dogovoreno ranije – kaže Mađeruh.
Osim toga, na radost svih mališana novim spravama opremljena su i dječja igrališta u Grubišnom Polju i Ivanovu Selu. I u ovom slučaju za sprave je Grad osigurao 87 tisuća i 400 kuna. Treba napomenuti i kako je Grad u kompletno uređenje glavnog igrališta ukupno uložio oko 500 tisuća kuna. Mađeruh kaže da će tako velik novčani iznos sada možda i nedostajati, no projekt je i prije koronakrize bio u završnoj fazi i zato se morao privesti kraju. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!