DOM KULTURE Iako radovi teku prema planu, ima i nepredviđenih stvari

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Radovi na obnovi bjelovarskog Doma kulture, prema riječima gradonačelnika Daria Hrebaka, napreduju prema očekivanom planu. No, ipak ima nepredviđenih stvari i to vezanih uz financiranje višemilijunskog projekta.
-Izgleda da ćemo nešto manje sredstava dobiti iz Ministarstva kulture i to zbog svih ovih štednji, ali 200 tisuća kuna manje neće ništa spriječiti na objektu od 15 milijuna kuna – priznao je Hrebak.
Gradonačelnik Dario Hrebak
Iako još nije stigla službena vijest o smanjenom financiranju, Hrebak ističe da redovito prate situaciju u državi pa su svjesni da je manji priliv državnih sredstava, zbog koronakrize, teško izbjeći.

-Mi smo zahvalni i za ovaj dio koji ćemo dobiti. Bit će to prekrasno zdanje, radovi idu svojim tempom, najgori dio je iza nas. Mislim da ćemo krajem godine ili početkom sljedeće imati novi Dom kulture odnosno bjelovarsko kazalište – zaključio je Hrebak.
Podsjetimo, bjelovarski Dom kulture obnavljaju domaće, bjelovarske tvrtke, a glavni nadzorni inženjer Hrvoje Malčić još pri predstavljanju obnove početkom godine, naglasio je da je riječ o jednom od najreprezentativnijih i izazovnijih projekata koji izvode.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!