GRADSKA PRIZNANJA Traže se zaslužni pojedinci i grupe građana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Kao i ranijih godina, Grad Čazma dodjeljuje javna priznanja vrijednim i zaslužnim građanima, tvrtkama, udrugama i drugim pravnim osobama ili pojedincima.

Bez obzira na nove okolnosti izazvane pandemijom virusa COVID – 19, svečana sjednica u povodu Dana Grada Čazme i dodjela priznanja bit će održana i ove godine, vjerojatno s manjim brojem sudionika ili na drugi način u skladu s uputama državnog Stožera civilne zaštite koje će do tada biti na snazi, izvijestili su iz čazmanske Gradske uprave.

-Pozivam sugrađanke i sugrađane da razmisle o svojim susjedima, poslodavcima, radnicima, članovima udruga i svakom sugrađaninu kojeg ste zamijetili i prepoznali da svojim svakodnevnim radom doprinosi ljepšoj i boljoj Čazmi, Vašem poslovnom ili privatnom okruženju. Njih je potrebno i javno pohvaliti, a kroz javna priznanja koje dodjeljuju Gradsko vijeće i gradonačelnik, nadam se da će ova pohvala biti zapažena -poručuje gradonačelnik Dinko Pirak.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Grada Čazme mogu se podnijeti na obrascu koji se nalazi na službenim internetski stranicama Grada, najkasnije do  05.06.2020. na adresu Grad Čazma, Trg Čazmanskog kaptola 13, Čazma ili na e-mail: elvira.babic.markovic@cazma.hr.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!