KUPALIŠNA SEZONA Evo što će se čekati za otvorenje bazena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Pripreme za otvorenje bjelovarskih bazena traju već mjesec dana, a da nema velikih oštećenja na bazenskom kompleksu, potvrdio nam je Marko Mihalinec, direktor bjelovarskog Gradskog poduzeća za upravljanje športskim objektima.
FOTO: FACEBOOK BJELOVARSKI PLIVAČKI KLUB
-Pričamo o nekoliko kvadrata pločica, nešto rubnih i ovo što se ošteti preko zime i osnovne stvari u strojarnici – pojašnjava Mihalinec čime se ovih dana bave te dodaje da kao i svi sportski objekti, i bjelovarski su bazeni dobili upute nacionalnog stožera o mjerama koje moraju poštivati.
-Znači, 15-ak ljudi može biti na stotinjak kvadrata. Mi imamo ukupno, kad se sagleda cijeli prostor kupališta, oko devet tisuća kvadrata. Po nekom izračunu možemo primiti oko 700 ljudi, što je i više nego dovoljno za nas – ističe Mihalinec koji o datumu otvorenja još nije želio pričati. No, priznao je kako u obzir uzimaju završetak školske godine i završetak sitnih radova uređenja na bazenima. Šef Gradskog poduzeća za upravljanje športskim objektima prisjetio se i velike obnove bazena prije dvije godine.
FOTO: FACEBOOK BAZENI BJELOVAR
-2018. godine imali smo kompletno uređenje bjelovarskih bazena i svih popratnih sadržaja. Radi se o tri tisuće kvadrata novog opločenja, bojanju sunčališta, kompletnom uređenju svlačionica i sanitarnih čvorova, tribina, novih sjedalica – nabraja Mihalinec što se sve uredilo i dodaje kako zahvaljujući tom sveobuhvatnom uređenju bjelovarskih bazena iz 2018. godine, ove i prošle godine ulaganja u redovan rad su minimalni.
-Sad nam dolazi druga sezona nakon te obnove i možemo stvarno pričati o minimalnom ulaganju, to su doista osnovne reparacije i pripreme pa moramo naglasiti da se to veliko ulaganja stvarno isplatilo – zaključuje Mihalinec koji se prisjetio i prošle kupališne sezone.
-Prošla nam je sezona bila rekordna. Prodali smo više od 30 tisuća ulaznica, tu ne brojim sport, rekreaciju, obuku plivača, znači to je čista prodaja ulaznica. To je baš bila rekordna godina, neću govoriti koliko unazad, ali vjerujem da dugo godina – iskren je Mihalinec.
Zbog koronakrize, teško je govoriti kakva će biti predstojeća sezona, no svi se nadaju da će biti jedna od posjećenijih. Kako bi to uistinu bilo tako, organizatori će poduzeti sve što je u njihovoj nadležnosti.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!