SDP OPLEO PO HREBAKU On je mazohist, HSLS je u agoniji!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dario Hrebak voli agoniju, on je mazohist, poručili su s današnje pressice lokalni SDP-ovci koje je u Bjelovar stigao podržati i potpredsjednik stranke Rajko Ostojić. Jer, pitaju se SDP-ovci, kako drugačije objasniti činjenicu da je bjelovarski gradonačelnik još prije nekoliko mjeseci tvrdio da je koalicija s HDZ-om agonija, a sada, smatraju u SDP-u, spremna još jednu takvu koaliciju. Šef županijskog SDP-a Tihomir Jaić osvrnuo se na to da se Hrebak često voli pohvaliti kako je Bjelovar najtransparentniji grad u Hrvatskoj.

-Nas zanima druga transparentnost. Je li ono što je plaćeno doista i obavljeno. Neka gradonačelnik Hrebak kaže je li tajnik gradske Športske zajednice bio na putovanjima za koja je plaćen. Piše da je bio u Novom Vinodolskom, a tamošnji upravitelj ga se ne sjeća. Neka se Hrebak riješi te agonije – poručio je Jaić, kojeg zanima i tko je točno obavio reviziju poslovanja gradske Športske zajednice.

Zasmetala su SDP-ovcima i Hrebakova prozivanja zbog navodnog uhljebljivanja njihova članstva u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Odgovorili su kako ondje radi samo dvoje ljudi s njihovom članskom iskaznicom, a jedna od njih je pročelnica za obrazovanje Vanja Posavac. Tvrde kako je upravo Hrebak  taj koji uhljebljuje svoje članove, podsjećajući, među ostalim, na nedavni slučaj prebacivanja supruge člana HSLS-a iz MUP-a na radno mjesto u Grad Bjelovar.

Gradskog vijećnika Nenada Nekvapila zasmetalo je i to što su u gradu za ovo ljeto otkazane sve manifestacije, iako Hrebak tvrdi da se proračun dobro puni.

-Neka ode u Đurđevac vidjeti kako se organizira Picokijada – poručio je Nekvapil koji nije zaboravio spomenuti ni novi gradski stadion koji drži rupom bez dna te poziva bjelovarskog gradonačelnika da u taj projekt uključi bjelovarske poduzetnike.

Rajko Ostojić se pak osvrnuo na moguću suradnju HSLS-a i HDZ-a.

-O HDZ-u je dijagnozu dao njihov član Davor Ivo Stier, a to je klijentelizam i korupcija. Hrebak cijelo vrijeme ističe svoju transparentnost. Mogao se ugledati na bivšeg potpredsjednika Stipića koji nije želio koalirati s HDZ-om te je otišao. HSLS je završio u agoniji – kazao je Ostojić, ironično dodajući kako se dobro što je HSLS ukinuo prirez koji, primjerice, Koprivnica nikad nije ni imala. Podsjetio je i kako se zbog ukidanja prireza Hrebaku povećala plaća koju još nije prijavio u imovinsku karticu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!