ISKORISTILI NAJBOLJE OD KORONE Do rujna će imati svoju sportsku dvoranu i kompletno uređen prostor

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – I u grubišnopoljskom Dječjem vrtiću Tratinčica mali polaznici dosad su svoj vrtić polazili po posebnim mjerama. Prema riječima ravnateljice Biljane Karakaš u ova dva tjedna 16 malih vrtićaraca dolazili su u vrtić, a evo kakva će situacija biti od ponedjeljka.
FOTO: TZ G. POLJE
-Odgojitelji bsu kontaktirali sve roditelje jer je navedeno u uputama koje smo dobili da se tako napravi, a to je da bismo znali planirati za dalje. I prema pokazateljima, neće se znatno broj djece u našem vrtiću povećavati – pojasnila je ravnateljica Biljana Karakaš.
U dogovoru s osnivačem, Gradom Grubišnim Poljem, nadalje pojašnjava ravnateljica, dogovorili su smještaj u jednom objektu i to onom u Velikim Zdencima. Dodatan razlog za tom odlukom je i taj što se matični objekt u Grubišnom Polju obnavlja i nadograđuje. Iako su radovi bili planirani za polovicu lipnja, odlučeno je da se zbog epidemije i zatvorenog objekta s obnovom krene ranije.
-Još prošle godine s ekrenulo s dogradnjom vrtića i što se tiče tog dograđenog dijela, tu nije bilo velikih problema na koja se naišlo. Dok se u ovom rekonstruiranom objektu naišlo na neke nepredviđene situacije pa se to moralo rješavati na licu mjesta. Mi se nadamo da će do prvog rujna sve biti gotovo – optimistična je Karakaš.
Dosadašnjim radovima dograđen je prostor za dvije skupine, a djelatnici vrtića najviše se vesele što će ovom obnovom dobiti malu sportsku dvoranu.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!