KORONAVIRUS Preminula starija osoba koja je imala i druge tegobe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – U koprivničkoj Općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek“ preminula osoba starije životne dobi, štićenica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica, koja je imala značajan komorbiditet, izvijestila je ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla. U populaciji Koprivničko-križevačke županije je još 16 osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus, a njih 10 je na hospitalizaciji u koprivničkoj bolnici.

Načelnik Stožera civilne zaštite KKŽ Ratimir Ljubić izvijestio je kako na području županije nema novooboljelih od koronavirusa, a od početka epidemije ukupno su zabilježena 92 oboljenja COVID-19 infekcijom.

Potvrđena su i tri nova slučaja izlječenja COVID-19 infekcije protekom roka od 28 dana od infekcije te nakon ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza pa je ukupan broj osoba koje su preboljele COVID-19 infekciju porastao na 62.

Što se tiče funkcioniranja zdravstvenog sustava, ravnatelji i predstavnici zdravstvenih ustanova izvijestili su kako se sve aktivnosti po pitanju reaktivacije sustava i rada ustanova provode bez poteškoća te u skladu s protokolima zahvaljujući odgovornom ponašanju svih sugrađana koji se pridržavaju propisanih mjera i uputa.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!