TOTGERGELI OPLEO PO BERNARDIĆU On je neozbiljan i neodgovoran premijerski kandidat!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Miro Totgergeli, prvi čovjek bjelovarsko-bilogorskog HDZ-a, osvrnuo se na jučerašnje gostovanje šefa SDP-a na nacionalnoj televiziji, u sklopu kojega je Bernardić komentirao i situaciju s epidemijom.

-Davor Bernardić lažima pokušava prikriti vlastitu nekompetenciju, naime gostujući sinoć na HTV-u, navodni čelnik opozicije Davor Bernardić otkrio je javnosti novu dimenziju svoje nezrelosti i beskrupuloznosti. Umjesto da raspravlja argumentima, on iznosi potpune laži i izmišljotine, navodeći da se u raspravama na sastancima Kluba zastupnika HDZ-a govorilo o ,,profitiranju od koronavirusa”. Zaista, besramno obmanjivanje građana – poručio je Miro Totgergeli. On je pritom podsjetio na dosadašnje aktivnosti Vlade RH vezane upravo uz kriznu situaciju u kojoj se našla Hrvatska.

-Za razliku od Bernardića, koji je isprva banalizirao ozbiljnost situacije oko epidemije koronavirusa, Vlada RH od prvog dana, zajedno s epidemiolozima i strukom, poduzima odgovarajuće mjere te smo pravovremenom reakcijom i odgovornim ponašanjem građana pobijedili virus u prvom poluvremenu – smatra Totgergeli, koji nije propustio niti spomenuti najnovije rezultate ispitivanja javnog mnijenja o popularnosti domaćih političara.

-Nakon što je jučerašnje istraživanje Crobarometra pokazalo da Bernardić čak ni među biračima SDP-a nije među tri prva političara, sigurni smo da je on na dobrom putu da, uz ovakve briljantne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je on neozbiljan i neodgovoran premijerski kandidat – zaključuje Totgergeli.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!