POZNAT DATUM Otvorenje bazena sve je bliže

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bliži nam se ljeto, a s njim i ljetne radosti u koje se svakako ubraja i odlazak na bazen. Sukladno tome, za sve kupače stižu sjajne vijesti jer 13. lipnja otvara se i bjelovarski bazen. Gradonačelnik Dario Hrebak ističe kako su bazeni u odličnom stanju. U njih je ove godine uloženo svega nekoliko desetaka tisuća kuna što je manje nego prijašnjih godina.
– Očekujem jednu dobru kupališnu sezonu, no zbog cijele ove situacije, ne očekujem rušenje nikakvih rekorda. Vjerujem da će otvorena vrata bazena biti isplativa i da će privući velik broj kupača koji, možda iz nekog razloga, neće otići na more. Važno da je mogućnost kupanja tu – kaže Hrebak.
Predsjednik Bjelovarskog plivačkog kluba Mario Mihalinec potvrđuje kako je riječ o minimalnim ulaganjima.
– Koliko je bjelovarski plivački klub na bazenu zadnjih deset godina, ove godine zaista su minimalna ulaganja. Radi se o osnovnim stvarima u strojarnici i nešto pločica. Otvorenje će biti u subotu, 13. lipnja. Škola traje do 26. lipnja, ali neka, mislim da su ljudi željni. Cijene definitivno ostaju iste, građani su se navikli i zato ništa nećemo mijenjati – ističe Mihalinec.
Popuštanjem mjera odlučeno je da na 15 kvadrata može biti 100 ljudi, a budući da bazeni imaju oko 9 tisuća kvadrata, to će biti i više nego dovoljno – zaključuje Mihalinec. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!