UPISI U ŠKOLU RUKOMETA Već od ponedjeljka vrata kluba su otvorena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Mjere opreza su popustile, pa nam se tako u dvorane i na igrališta vraća sport. Nešto ćemu smo se jako veselili mi, ali i sve generacije skupa s nama jer se napokon mogu vratiti treninzima. Tako se u bjelovarski rukometni klub vraća i slavna škola rukometa, što je jako razveselilo one najmlađe. Ovu informaciju potvrdio nam je i trener kluba, Davor Lamza.

-Rukometni klub Bjelovar odlučio je malo ranije nego inače upisivati članove u školu rukometa, odnosno za mini rukomet, koja uključuje populaciju rođenu 2012., 2013. i 2014. godine. Radi se o stalnom kontinuitetu upisa mladih, što smo inače radili s početkom školske godine, ali od ove godine, zbog pandemije COVID 19 i ove duge stanke i nekretanja, odlučili smo u ovom periodu od šestog do osmog mjeseca omogućiti za naše najmlađe sugrađane školu rukometa – istaknuo je Lamza dodavši kako će treninzi biti tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom u Dvorani Europskih Prvaka u vremenu od 17 i 30 do 19 sati, a u to vrijeme bit će mogući i upisi.
Kao i svugdje, tako i na treninzima vladaju određene mjere opreza.
-Mi smo dužni staviti dezinfekcijska sredstva na ulazu u dvoranu i mjeriti tjelesnu temperaturu prije i nakon treninga. Mi smo svi s oduševljenjem čekali da krenemo raditi i trenirati, tako da, ako to bude tako cijelo ljeto, neće nam smetati, bitno je samo da treniramo – dodaje Lamza.
Ako hoćete svoju djecu uključiti u školu možete se javiti preko Facebook stranice RK Bjelovar, na mail rkbjelovar72@gmail.com ili na broj mobitela 0959040165.
Trener sve poziva da se uključe.
-Pozivamo sve roditelje da dovedu djecu, da se bave sportom i pravilno se razvijaju. Da se upoznaju s čarima ovog prekrasnog sporta, znamo svi da je rukomet najpopularniji sport u našem gradu – zaključio je trener dodavši kako i druga godišta RK Bjelovara nastavljaju normalno s treninzima.

-Svim drugim godištima smo osigurali treniranje cijelo ljeto, kontinuirano ćemo raditi, da se dobro pripremimo za jesen, s obzirom da smo zbog novonastale situacije imali dugu pauzu – zaključuje Lamza.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!