Najslušaniji radio u Bjelovaru i BBŽ osvaja središnju Hrvatsku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Alfa radio, radio središnje Hrvatske, danas slavi prvi rođendan. S emitiranjem je počeo 1. lipnja 2019., točno u ponoć, na dobro poznatoj frekvenciji 100,1 MHz, i to emitiranjem pjesme koju su odabrali slušatelji – „Zamisli život u ritmu muzike za ples“. U uobičajene prednosti koje vrijede za radio, poput činjenice da je besplatan i da se može „konzumirati“ u bilo kojem trenutku i na gotovo bilo kojem mjestu, Alfa radio se od ostalih izdvaja i po širokom području pokrivenosti.

-Iako je koncesijski Alfa županijski radio, uz Bjelovarsko-bilogorsku, pokriva područje još sedam županija u središnjoj Hrvatskoj – Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Međimursku, Virovitičko-podravsku, Sisačko-moslavačku, Požeško-slavonsku, Zagrebačku, kao i Grad Zagreb. Kvaliteta kojoj Alfa radio teži od prvog dana emitiranja temelji se na jedinstvenom radijskom zvuku u vlastitoj produkciji, kombinaciji najbolje domaće i strane glazbe pop-mainstream smjera, prepoznatljivom, dinamičnom informativnom programu te brojnim zabavnim sadržajima – kaže direktorica Alfe Danijela Vusić.

Još veću dostupnost zanimljivih gostiju i kreiranje još raznovrsnijeg sadržaja omogući će im, dodaje naša sugovornica, novi studio u Zagrebu. A ono što je Alfa timu najljepši poklon za prvi rođendan jest činjenica da su vedrinu, odličan glazbeni odabir i kvalitetu prepoznali slušatelji.

-Prema istraživanju koje je provela agencija De facto, Alfa radio je najslušaniji radio na području grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije u svim dobnim skupinama, a popularan je i u ostalim županijama središnje Hrvatske – od kuda dolazi polovica Alfa slušatelja – što je potvrdilo i istraživanje agencije IPSOS – ističe Vusić.

 

Slušanost radiopostaja

Kvartal : 1. (1-3) / 2020
Ciljna skupina : 29194
Županija : BJELOVARSKO-BILOGORSKA
Dobna skupina : 35 – 49
Dan u tjednu : Svi dani u tjednu
Vremenski interval : 00:00-24:00

 

 

Na Alfa radiju posebno su ponosni na svoje ljude – zaštitne glasove glumca Gorana Navojca i Damira Koprive, omiljenu radijsku voditeljicu (i pjevačicu) Dijanu Čerčić, mlade i vedre voditelje Ivana Ilekovića i Gabrijelu Čuljak te vanjskog suradnika Alana Katića. Sav program sami proizvode uz podršku informativnog tima koji čine Slavica Trgovac Martan, Danijela Mlinac i Doris Aleksić, a pod budnim okom direktorice Danijele Vusić. Zahvalni su, kažu, svim svojim slušateljima i klijentima, ali i glazbenicima, od kojih su neki i snimili posebnu glazbenu čestitku koju možete poslušati u nastavku.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!