HDZ BBŽ O ŠKORI Izjavom da mu nije bitno s kim dalje, sve je rekao!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz ŽO HDZ-a BBŽ oglasili su se novim priopćenjem, vezanim uz najnovije medijske istupe predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škore. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Na redovite napise medija i česte upite članstva kako je Miroslav Škoro desnije od HDZ-a, najbolje je odgovorio sam Škoro u intevjuu na Hrvatskoj televiziji.

Na upit novinara s kim će nakon izbora koalirati odgovorio je: Nije bitno s kim, SDP, HDZ, samo je bitno ima li netko političku volju, da netko dođe i kaže – ovako dalje ne može.

Dakle, ovaj poduzetnik koji naglašava kako mu je domovina i poštenje najvažnije, spreman je ići s onim tko će ponuditi više. Nisu mu više važni Domovina, branitelji, nestali ili Dan državnosti, sada su mu prihvatljivi i istospolni brakovi, roditelj 1 i 2, bacanje ploče s imenima poginulih branitelja i ostala ponuda na meniju SDP-a.

Međutim gospodin Škoro zaboravlja da je Vlada Andreja Plenkovića pravovremenim mjerama spasila radna mjesta i gospodarstvo. Osigurane su minimalne plaće za 500.000 zaposlenika u ožujku i 600.000 u travnju, a sve kako bi se pomoglo u ovom teškom razdoblju pandemije. To je istinsko domoljublje, vjerodostojnost i stabilnost koju može osigurati jedino HDZ.

S poštovanjem,                                                                                         

Predsjednik ŽO HDZ-a BBŽ, mr.sc. Miro Totgergeli

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!