SDP OPTUŽUJE Gradska imovina Daruvara nekontrolirano se prodaje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Aktualni gradonačelnik, HDZ-ov Damir Lneniček, ne vodi Daruvar u dobrom smjeru, poručili su s konferencije za novinare SDP-ovci. Optužuju ga za nekontroliranu prodaju gradske imovine. Protive se stoga prodaji Darkom distribucije plina, a nije im sjela na prodaja zemljišta iznad TVP-a. Tri i pol tisuće četvornih metara zemlje je prodano za 356 tisuća kuna po već uhodanom modelu, ustvrdio je šef daruvarskih SDP-ovaca, Marijan Fila.
– Procjena tog zemljišta bila je 14. travnja dok je 16. travnja bila elektronska sjednica gradskog vijeća po hitnom postupku. Dana 4. svibnja zemljište je na javnoj dražbi prodano članu stranke gospodina Lneničeka – rekao je Fila.
Lneničeku zamjeraju i, kako kažu, nekontrolirano zaduživanje i prekomjerno zapošljavanje.
– HDZ stavlja interes HDZ-a na prvo mjesto, a tek onda interese Daruvara, Bjelovarsko-bilogorske županije i Hrvatske. To je njihova špranca i to treba mijenjati – istaknuo je potpredsjednik te stranke Rajko Ostojić, koji se na pressici pridružio lokalnim SDP-ovcima, koji je zaključio kako se na parlamentarnim izborima bira između dobrog i lošeg društva.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!