Najslušaniji županijski radio proslavio prvu godinu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – “Već godinu dana slušate Alfa radio na 100,1. S vama su večeras Gabrijela Čuljak i Dijana Čerčić”. Upravo je tako, kao što se svakog dana može čuti u eteru Alfa radija, počela proslava prvog rođendana. U samo godinu dana Alfa radio je postao najslušaniji radio u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i gradu Bjelovaru, a sluša ga se u  još sedam županija uz Bjelovarsko-bilogorsku te u Zagrebu. Za mnoge od slušatelja Alfa je sastavni dio njihovog dana, pa tako i za Ivanu iz Bjelovara i Roberta iz Zagreba.

-Mi smo u principu vikend putnici i često slušamo Alfu na putovanju između Bjelovara i Kutine. U automobilu slušam obavezno, ali i doma kada radim na vrtu radio stavimo na 100,1 na najjače tako da možemoogu lakše okopavati i brinuti oko biljaka- kažu Ivana i Robert.

Još jedan Alfovac, Drago iz Novske, se s Alfa frekvencije na 100.1 ne miče nikada.

-Stalno mi je “nariktano” kod kuće i kada god slušam radio sada slušam samo Alfu – ističe Drago.

Glavni razlog zbog kojeg je upravo Alfa radio prvi i jedini izbor je, slažu se slušatelji, glazba.

-Stare stvari se dosta puštaju i meni je to fantastično. Suprug više voli stranu glazbu, ja domaću i onda je to dobar kompromis. Glazba je fenomenalna, pokriva se sva moguća područja, od evergreena do najnovijih brojeva – kažu slušatelji. U skladu s tim je i proslava prvog rođendana na koji su i neki od njih bili pozvani prošla uz glazbu i nastup sjajnih Pravila igre čiji pjevač Ivan Penezić Alfa radiju želi još puno dobrih dana.

-Alfi za prvi “ročkas” želim što više dobrih pjesama u eteru, što više kvalitetnih i dobrih gostiju, da se družimo i da imamo puno ovakvih kvalitetnih i dobrih svirki – rekao je Penezić.

Slušatelji žele da radio ostane onakav kakav je sada.

-Alfi želim još sto godina i da nas energijom, veseljem i dobrim vibracijama od informativnog programa do zabavnog obasipate još dugo – poželio je svom omiljenom radiju za prvi rođendan jedan od slušatelja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!