GLAS ODGOVORIO HDZ-u Nisu rješenje Miro, Bojana i njima slični, već Bero!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na jutrošnje priopćenje HDZ-a BBŽ u kojem se osvrću na pojedine članove Restart koalicije i Bajsovu najavu pobjede na izborima, reagirao je županijski GLAS. Priopćenje koje potpisuje predsjednica GLAS-a BBŽ Ines Šarić prenosimo u nastavku.

Kako to s HDZ – om najčešće biva uvijek metu ispred tuđih vrata, nikad ispred svojih osim toga baš su se oni našli nekom suditi o poštenju.

U evidentno potpunoj muci kako da pronađu bilo kakve afere članovima Restart koalicije posegnuli su u daleku prošlost i naveli neutemeljene izjave te dali optužbe koje nikad nisu dokazane.

Podsjetili bi ih samo iako je cijena kvadrata izgradnje u Gunji bila visoka, da su u rekordnom roku svi mještani prebačeni u svoje renovirane domove te nastavili normalan život dok građani Zagreba ni danas tri mjeseca nakon potresa ne znaju kada će HDZ i njihov koalicijski partner Milan Bandić na njih obratiti pozornost i sjetiti se da postoje.

Nadalje poprilično zanimljivo je da HDZ naziva članove Restart koalicije nasilnicima i lopovima, kad znamo da je njihov župan Tomašević osuđen za nasilje u obitelji, kad znamo da je državna tajnica Josipa Rimac morala zajedno sa svojim kolegama tražiti da glasa izvan mjesta boravka na predstojećim izborima s obzirom da je zbog kriminalnih radnji završila u zatvoru te opet gleda u „besplatna vrata“, kakva jedina voli, jer ovaj njen izlet kao i sve ostale HDZ- ovske lopovluke plaćaju porezni obveznici.

Fascinira kako stranka koje je jedina u RH osuđena kao zločinačka organizacija proziva bilo koga drugog umjesto da vrate ukradeni novac te ponizno traže građane oprost.

Eto dok su ministri Restart koalicije obnavljali uništeno HDZ je upravo 2020. godine napravio revolucionarni pothvat, omogućio je građanima Općine Štefanje da dobiju ni manje ni više nego bankomat, to je prava slika što je HDZ stvorio od Hrvatske, ogroman trošak administracije koja ne služi apsolutno ničemu osim uhljebljivanju za svake predstojeće izbore.

Pitam se kakva je korist od općine koja ni bankomata nema u 21. stoljeću, odgovor je nama građanima nikakva, a znamo kako HDZ voli novac i bankomate pa su to vjerojatno sada prvenstveno za sebe stavili.

Kad sve uzmete obzir dugove koje je HDZ stvorio, gospodarstvo koje je uništio, donesene mjere stožera civilne zaštite koje same sebe pobijaju, ali naravno stvaraju trošak, Plenković koji nije uspio naći poštenog HDZ- ovca da odradi ministarski mandat od četiri godine,a da ne završi na optuženičkoj klupi, nameće se samo po sebi da je Bero jedino rješenje.

Sigurno to nisu Bojana, Miro i slični njima.

#Restartkoalicija

Šarić Ines

Predsjednica GLAS -a BBŽ


PODIJELI S PRIJATELJIMA!