HDZ BBŽ O RESTARTU To su obiteljski nasilnici, lopovi, provalnici, uličari i utajivači poreza!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarsko-bilogorski HDZ oglasio se novim priopćenjem za medije u kojem su se osvrnuli na svoje političke protivnike i navode koje je Damir Bajs, bjelovarsko-bilogorski župan i predsjednik stranke Damir Bajs Nezavisna lista, iznio u jučerašnjem razgovoru za Jutarnji list. Između ostalog, prognozirao je pobjedu Restart koalicije na nadolazećim parlamentarnim izborima te istaknuo kako smatra da će Davor Bernardić biti puno bolji premijer od Andreja Plenkovića.

U HDZ-u BBŽ napominju kako su novim priopćenjem “bez želje za polemikom sa županom Bajsom, ali zbog potpunog informiranja javnosti prisiljeni demantirati očite jeftine predizborne konstrukcije ‘nezavisnog kandidata’ koje s istinom imaju malo ili baš ništa dodira”. Prenosimo ga u nastavku.

„…Bernardić zna dobivati izbore, a kada treći put dobije povjerenje građana, bit će bolji premijer…“, nestvarne su to predizborne izjave župana Damira Bajsa u intervjuu Jutarnjem listu.

Javnost već dobro zna, a nije zgorega ponoviti: Plenković je bolji kandidat za premijera ne samo za birače HDZ-a, već i za birače Restart koalicije. Drugo, Bernardić nije dobio ni jedne izbore koje spominje Bajs – nije bio kandidat za Europarlament, a predsjedničke je dobio Milanović naredivši Beri da se ne pojavljuje u kampanji.

Isti taj Bero do jučer je imao šefa svog ureda koji je zbog ljubavnih problema prebio nositelja liste u slavonskoj izbornoj jedinici, pa je zbog toga prijavljen za obiteljsko nasilje. Kakav Predsjednik takvi i najbliži suradnici. Predvodi ih Predsjednik Bernardić s uličarskim rječnikom i zamračenih 260.000 kuna. Anka Mrak Taritaš je kao ministrica na svakom obnovljenom kvadratu u Gunji stvarala razliku od 5810 kuna, utvrdio je sudski vještak. Nikad se nije istražilo gdje je novac završio. Krešo Beljak pravomoćno je osuđen za tešku krađu i provalu.

Krasno društvo: obiteljski nasilnici, lopovi, provalnici, uličari i utajivači poreza, a za bjelovarskog župana to ništa ne znači i neće poljuljati povjerenje u karizmatičnog vođu Davora Bernardića i njegovu ekipu.

Također kaže kako je Vlada za bjelovarsku bolnicu dala 4,5 milijuna kuna, a zapravo je osigurala iz EU fondova 70 milijuna kuna i iz proračuna 5 milijuna kuna. Zaboravio je i spomenuti kako je tijekom posjeta Bjelovaru Plenković ponovio da se HDZ i Vlada nedvosmisleno zauzimaju za dizanje zdravstvenog standarda na našem području čemu će pridonijeti i nova bolnica. Nije rekao ni za milijunske potpore isplaćene poduzetnicima i radnicima naše županije, a riječ je o 75 milijuna kuna za više od 11 000 radnika.

HDZ se zauzima za ravnomjeran razvitak svih hrvatskih područja pa tako i bjelovarskog kraja. Ponekad za bolji sinergijski učinak trebaju i bolji sugovornici i suradnici na lokalnoj razini.

S poštovanjem,                                                                             

Predsjednik ŽO HDZ-a BBŽ

mr. sc. Miro Totgergeli


PODIJELI S PRIJATELJIMA!